TRELLEBORG

I Trelleborg har vi 7 st digitala skärmar i olika storlekar.  


17.800 visningar / vecka

45.000 invånare i Trelleborg

Trelleborg - en stad som har en fantastisk utveckling framför sig. Trelleborg har under många år förknippats med palmer och kallats för Palmstaden. Det kommer säkert leva vidare och alla blir ju på gott humör av att se palmerna komma på plats på vårkanten. Men - äntligen ska Trelleborg även bli den härliga kuststad som staden förtjänar.


Hamnen och färjelägen är på väg att flyttas en bit österut och det öppnar upp för att sätta en ny stadsdel på kartan i Trelleborg. På de tidigare kajplatserna ska det byggas bostäder, kontorsutrymmen, grönområden samt underbara mötesplatser ute i det fria. Trelleborg kommer bli en härlig oas längst söderut i Sverige!


Idag bor det ca 45.000 invånare i Trelleborgs kommun. Närmsta decenniet är siktet inställt på att bygga ca 4.000 nya bostäder och med ett par personer i vart hushåll kommer invånarantalet öka rejält och med det så kommer antalet företag och hela besöksnäring också utvecklas i raskt takt.

 

Vi på SMARTARE Media har 7 st digitala skyltar strategiskt placerade i centrala Trelleborg där många antingen promenerar förbi eller kör förbi på någon av genomfartslederna i stan.


Ta möjligheten att vara med och synas med ert varumärke i en stad som attraherar många nyfikna!

Rozzies skyltfönster


Den här skärmen är på hela 3.75 kvm och budskapen exponeras ut mot Stora Torget i Trelleborg.

Gatan som går mellan torget och skyltfönstert är välkända Corfitz-beck-friisgatan och är en hårt trafikerad genomfartsled i centrala Trelleborg.


Mitt emot skyltfönstert finns också en busshållplats, vilket bäddar för att budskapen attraherar resenärerna när de väntar på nästa buss. 

Net2World på Strandgatan


Skärmen på Net2World kör du nästan rätt in i! Den mest trafikerade vägen i Trelleborg. Alla som kommer från östra Trelleborg och ska ut mot Malmö-hållet kör förbi här.


Nästan så att bilarna kryper förbi här i rusningstid på morgonen. Skärmen är 3 kvm stor och era budskap kommer synas riktigt bra!

Elon på Valen Gallerian


Den här skärmen sitter precis sidan om huvudentrén på Valen Köpcentrum ut mot gågatan. Skärmen är på hela 3 kvm och era budskap exponeras mot alla konsumenter på väg in till gallerian.


Sen gör det ju inget att Elon har Trelleborgs trevligaste personal som alltid välkomnar er in i butiken. De hjälper er med allt inom TV och mobil mm...

Trelleborgs Centralstation


När du kommer in i Trelleborgs Centralstations vackra vänthall möts du av en 55 " stor skarp skärm mitt emot dig.


Du missar den varken när du kommer gåendes eller när du sitter och väntar på ditt tåg.

Scorett mitt i city


På Trelleborgs trevligste skobutik - Scorett - sitter en 55 " stor Shine-out skärm som lyser ut mot en 3-vägs korsning mitt i centrala Trelleborg.


Budskapen exponeras tydligt dygnet runt. Ska du ha nya skor och superservice då är det till Scorett du ska gå!

Casablanca på Stortorget 


På en av Trelleborgs mest populära restauranger Casablanca har vi en 55" stor Iscreen.


Den missar du inte varken när du kommer in på restaurangen och väntar på bordsplacering eller på din hämtpizza - eller när du lämnar restaurangen efter en riktigt god måltid. 

Intersport - Valen Köpcentrum


Inne på Intersport - Trelleborgs bästa och snabbaste sportaffär - står en 55" Iscreen precis när du kommer in i butiken. Här syns ert budskap för sportfolket i en sportig och aktiv miljö!