TRELLEBORG

Trelleborg - en stad som har en fantastisk utveckling framför sig. Trelleborg har under många år förknippats med palmer och kallats för Palmstaden. Det kommer säkert leva vidare och alla blir ju på gott humör av att se palmerna komma på plats på vårkanten. Men - äntligen ska Trelleborg även bli den härliga kuststad som staden förtjänar. Hamnen och färjelägen är på väg att flyttas en bit österut och det öppnar upp för att sätta en ny stadsdel på kartan i Trelleborg. På de tidigare kajplatserna ska det byggas bostäder, kontorsutrymmen, grönområden samt underbara mötesplatser ute i det fria. Trelleborg kommer bli en härlig oas längst söderut i Sverige!


Idag bor det ca 46.000 invånare i Trelleborgs kommun. Närmsta decenniet är siktet inställt på att bygga ca 7.000 nya bostäder och med ett par personer i vart hushåll kommer invånarantalet öka rejält och med det så kommer antalet företag och hela besöksnäring också utvecklas i raskt takt.

 

Vi på SMARTARE Media har 7 st digitala skyltar strategiskt placerade i centrala Trelleborg där många antingen promenerar förbi eller kör förbi på någon av genomfartslederna i stan. Ta möjligheten att vara med och synas med ert varumärke i en stad som attraherar många nyfikna!MALMÖ

Malmö är en stad med runt 340.000 invånare och en stad som utvecklats rejält under de senaste decennierna. Nya stadsdelar och har tillkommit på framförallt där fd Kockumsvarvet låg - idag benämnt som Västra Hamnen och Dockan. Samt har det byggts mycket ute vid Hyllie. Malmö är en attraktiv stad - inflyttningen från landsbygden ökar för vart år och det väntas + 50.000 invånare när vi är framme vid 2030. Närheten till Köpenhamn lockar många också.


Nu finns möjligheten för Er att attrahera många Malmöbor med Era budskap på en stor dubbelsidig skärm (2 x 12 kvm) på Agnesfridsvägen ute vid Jägersro/Fosie. Agnesfridsvägen är en stor genomfartsled i östra Malmö som leder till både det populära Jägersro Center samt till Fosie Industriområde. 


HÖLLVIKEN

Höllviken som ligger i Vellinge kommun har ca 15.000 invånare. Under sommaren vistas betydligt fler i den här underbara orten där vi har havsbruset runt hörnet.

I Höllviken finns även Toppengallerian där invånarna i Höllviken, Ljunghusen, Skanör och Falsterbo handlar både livsmedel och konfektion med mera.


Nu har Ni möjlighet att synas på våra 2 skärmar inne i gallerian. Skärmarna placerade så ingen kan missa dom. Gallerian har årligen ca 2.1 milj besökare.